LITTLE MIRACLE WEEKEND

Βαρβάτο weekend για το Little Miss Sunshine! Σάρωσε στα Indie Spirit Awards και τσίμπησε βραβείο και στα γαλλικά Όσκαρ, τα λεγόμενα και ως Σεζαρ! Half Nelson, Ο Δρόμος για το Γουαντάναμο, Οι Ζωές των άλλων και Λαβύρινθος του Πάνα μερικοί από τους υπόλοιπους νικητές. Τι θα γίνει άραγε σήμερα στα Όσκαρ?

Δείτε εδώ τους νικητές των Spirit awards

Στα Σεζαρ πάλι νικητής με 5 Σεζαρ αναδείχτηκε "Η Λάιδη Τσάτερλι" της Πασκάλ Φεραν. Το ντοκιμαντερ "In the Skin of Jacques Chirac", που εξετάζει τα 40 χρόνια πολιτικής διαδρομής του Γάλλου προέδρου πήρε το Σεζαρ ντοκιμαντέρ ενώ η υποψήφια για το ξενόγλωσσο Όσκαρ "Μέρες Δόξας" του Ρ. Μπουκαρεμπ παρά τις 9 υποψηφιότητες πήρε μηδέν και πήγε άκλαυτη. Με το Σεζαρ μουσικής (για να μην ξεχνάμε το χομπι μας) τιμήθηκε ένας νέος μουσικός, ο Mathieu Chedid, για την εργασία του στο "NE LE DIS A PERSONNE".

Για τους νικητές των Σεζαρ κλικ στο Cesar 2007

Και να μην ξεχάσω την τελευταία "σπουδαία" τελετή πριν τα Όσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα. Το σίκουελ του "Βασικού ένστικτου" σάρωσε με 4 Βατομουράκια ενώ παρέα στην Σάρον Στοούν κάνουν η Κάρμεν Ηλέκτρα και ο Μ. Ναιτ Σιάμαλαν. Συγχαρητήρια παιδιά και εις ανώτερα (ή μήπως εις κατώτερα?)...

Για τους πέρηφανους μαρμελαδοφάγους του Χόλυγουντ κλικ στο Βατόμουρο

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα παρακολουθοντας τη ταινια.
Απλα ηταν ενα φιλμ το οποιο βλεπονταν...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ